BaarloBattert 2020 afgelast!

Het bestuur van stichting Volksfeesten Baarlo heeft de knoop doorgehakt en besloten de 43ste editie af te gelasten. Dit besluit is genomen door de bijzondere omstandigheden die het Coronavirus met zich mee hebben gebracht.
De Volksfeesten (4 t/m 7 juni) liggen heel kort na het nu geldende verbod op evenementen tot 1 juni.

Het bestuur betreurt de afgelasting maar geeft aan dat de volksgezondheid voor alles gaat. Voor de organisatie van het jaarlijkse Volksfeestenprogramma, waaronder o.a. @BaarloBattert en het Kasteelparkfeest, zijn veel vrijwilligers nodig en alle voorbereidende bouwwerkzaamheden t.b.v. de verschillende onderdelen liggen stil tot zeker 1 juni.

Als organiserende commissie steunen wij de keuze van het bestuur. Er rest ons geen andere keuze.

Een goede en kwalitatieve voorbereiding is niet mogelijk. Daarnaast is niet zeker of we kunnen beschikken over voldoende deskundige begeleiding en medische verzorging om de gezondheid van deelnemers te kunnen waarborgen.

Dit houdt in dat alle aanmeldingen zijn komen te vervallen. We danken onze partners en sponsoren voor het vertrouwen en hun toewijding.

We wensen iedereen veel sterkte. Let op elkaar, let op anderen en probeer gezond te blijven.

Als BaarloBattert organisatie leggen we nu het werk even neer maar zullen snel weer aan de slag gaan om voor 5 juni 2021 een mooi en uitdagend hindernissen parcours neer te leggen.

Ook namens het
Bestuur stichting Volksfeesten Baarlo,
De BaarloBattert organisatie