BaarloStormt verder als BaarloBattert

Zowel DSV VenloStormt als BaarloStormt zijn inmiddels zo groot geworden dat het combineren van de twee evenementen voor de organisatie van DSV VenloStormt steeds moeilijker wordt. Daarbij komt dat de evenementen elk jaar vlak achter elkaar plaatsvinden. Beide organisatie hebben actief bij elkaar in de keuken gekeken en veel geleerd van elkaar. Ze kijken dan ook met veel plezier terug op de prettige samenwerking.

“Wij zijn dankbaar voor de hulp, ondersteuning en expertise die wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen van DSV VenloStormt. Een stevige basis is gelegd om nu zelfstandig door te gaan met “BaarloBattert”, aldus Piet van der Haas, voorzitter Volksfeesten Baarlo. “Jaren hebben wij met veel plezier samengewerkt. Wij hebben veel waardering voor het enthousiasme, creativiteit en deskundigheid van Volksfeesten Baarlo. Ze weten iedere keer weer met nieuwe elementen Baarlo te verrassen en een leuk evenement neer te zetten voor jong en oud”, aldus Dennis Meens, voorzitter DSV VenloStormt. Tot slot Koen Hendriks, organisatie BaarloBattert. “Een grote drijfveer om zelfstandig door te gaan is de enorme betrokkenheid en toewijding van de vele vrijwilligers. We zijn hen enorm dankbaar”.

Zaterdag, 2 juni 2018 is de 4e editie van BaarloBattert. Binnenkort gaan de inschrijvingen van deze stormloop open. Houd hiervoor de website: www.baarlobattert.nl en Facebook in de gaten.